Ervaringen

Ben je benieuwd hoe het is om met mij in gesprek te zijn? Hieronder lees je wat klanten zeggen over de gesprekken met mij en wat het hun heeft opgeleverd.

“Een heerlijke dag gedompeld in het mooie Mastbos bij Breda.

Saar en Michael laten je op een liefdevolle en duidelijke manier zien dat alles wat je ervaart van binnenuit gecreëerd wordt. Zo kom je makkelijker tot eigen inzichten die het leven lichter maken.

Naast inzichten krijg je bovendien allerlei lekkers, zoals een heerlijke lunch 🙂

Bedankt voor een fijne en inspirerende dag!”

Dille

Dille van Rijssen

Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de Dompeldag van HelderWaar.
Met 4 deelnemers en daarbij Saar en Mike als coach, hebben we die dag gesproken, gemijmerd, informatie en ervaringen uitgewisseld, elkaar bevraagd en plezier gehad over de enorme invloed van onze gedachten op hoe wij alles ervaren.
De Dompeldag wordt in het boshuis in het Mastbos bij Breda gehouden. Een fijne, knusse locatie, midden in het bos. Na de heerlijke lunch maakten we een boswandeling. Heerlijk om het praten en zitten af te wisselen met bewegen en een frisse neus halen!
De ongedwongenheid van Saar en Mike, de groep en de 3Principes die leidraad zijn om het gesprek aan te gaan over je ervaringen, vond ik heel fijn. Je kan zo veel leren van het luisteren naar elkaars inzichten en ervaringen. Ik heb gewoon zin om de komende tijd te ervaren wat deze inzichten mij brengen!
Kortom: een echte aanrader, deze Dompeldag!!
 
Alle goeds voor ieder die dit leest,
Susan Snippert.

Susan Snippert

Vandaag, 18 april 2023, ben ik bij de dompeldag van Saar geweest. Zij werd bijgestaan door haar man Mike.
Ik heb een inspirerende en liefdevolle dag beleefd. En intens. In de loop van de dag ben ik tot het diepe besef gekomen
dat ik een heel mens ben. Iedere seconde van mijn zijn. Altijd. En altijd al geweest. Nu ik rustig thuis zit voelt het alsof ik
terug ben in het warme badje van baby Leo. En dat ik ook uiteindelijk ga sterven in dat zelfde badje. En dat dat geldt voor alle mensen op onze aarde. Ik neem mij voor daar over te gaan mediteren. Om het diepe weten van die heelheid, zoals Saar dat noemt, voor
mijzelf echt waar te laten worden. Dat voel ik nu nog niet ieder seconde, maar ik voel dat dat wel de onderstroom van mijn bewustzijn mag en kan worden. Zonder meer te doen dan stil te zitten en te zijn. Wat fijn dat mediteren nix meer is dan stilzitten en zijn. In het nu!

Saar zegt dat je nix hoeft te doen, geen gedachtes, geen verhalen maken, geen actie ondernemen en zo voelt het ook voor mij.

Saar en Mike, bedankt voor deze dag in het mooie Mastbos bij Breda.

 

Leo de Vetten

Leo de Vetten

Een heerlijke Dompeldag gehad in het mooi gelegen boshuis in het Mastbos van Breda. 

Wat een heerlijk helder duo zijn Saar en Michael. 

Heel fijn om met een mooie groep mensen elkaar te inspireren en inzichten te krijgen in hoe het leven werkt en wie je echt bent. 

🍀Liefs Nelieke 

Nelieke Komen

Life Coaching/Buitencoach/3P facilitator

Saar, ik geniet enorm van je helderheid! Je weet steeds zo mooi te verwoorden wat er onder en achter onze ervaringen altijd al aanwezig is. Je praat vanuit de essentie en maakt zo op een hele heldere manier het onzichtbare zichtbaar.

Brechje de Vetten

3P facilitator/coach

“Gaaf dat je zo’n ongedwongen sfeer creëert waarin openstaan voor deze mooie en heldere kijkrichting binnen een dag voor deelnemers al heldere inzichten biedt.”

Michael Meesters

3P facilitator/coach, Meestersinontwikkeling.nl

“Ik heb er geen woorden voor. Ervaar het!”

Beitske Stoelinga

Creative Director/Projectmanager

Saar heeft de gave om ingewikkelde zaken eenvoudig te maken, waardoor het inderdaad meer helder wordt in je hoofd.

Doordat ze zelf de stap heeft genomen om iets anders te gaan doen en daarmee iets wezenlijks te veranderen  in haar leven, kan ze ook jou helpen die verandering aan te gaan!

Ze biedt ruimte om even stil te vallen, niets te doen en er alleen maar te zijn.

Het besef dat alles er mag zijn en dat alles mogelijk is heeft mij meer vrijheid en rust gegeven.

Ik voel meer durf en vertrouwen om rustig te laten komen wat er komt.

Maureen van Baarspul

Klantmanager , Gemeente Breda

Home

Aanbod

Over Saar

Contact

Blog